✔ Veilig en verantwoord zwemmen in Corona tijd; ➜ Vakantieparken en zwembaden hanteren maatregelen conform Covid protocol. Center Parcs, Sunparks, Landal Greenparks!

Adres: Postelsesteenweg 100
Mol
Vlaanderen
Telefoon: +32 14 81 7252
Website: www.sunparks.com

Sunparks Aquafun zwemparadijs de Kempense Meren! Lekker spetteren in het Pierenbad voor de kleinste kids of spannende stroomversnellingen en wilde golven voor de grote kids. Terwijl je zich heerlijk kunt laten verwennen in de sauna en het wellness center.

Zwemparadijs aquafun kempense meren

Sunparks is dé bestemming voor de enthousiaste waterratten. Zij kunnen elke keer weer terecht in Aquafun voor een warme duik. Ongeacht het weer! Want, waterpret beleeft je het hele jaar door in dit mooie Aquafun subtropisch zwemparadijs van Sunparks. Hier heeft de hele familie urenlang waterplezier. Roetsj van de glijbaan, trotseer de woeste golven in het golfslagbad. Of laat je meenemen door de water jets in de stroomversnellingen. Ook je baby en peuter beleeft de dikste pret in het veilige 'Pierenbad' met ondiep water, fonteintjes en glijbanen.

Het sauna en wellness center

Ontspan al de zintuigen en kom weer helemaal tot rust tijdens de bezoek aan de sauna en wellness. Hier draait even alles alleen om u. Er zijn diverse sauna's, een Turks stoombad en een verwarmd binnenbad. In het wellness center vind je diverse faciliteiten, als: Massage, whirlpool, koudwaterbad, voetenbad, buiten terras, relax corner, sauna bar en solarium.

Lekker opladen in het Aqua Café

Van al dat waterpret krijgt je natuurlijk wel zin in een lekker hapje en drankje. Gelas een ontspannen pauze in bij het Aqua Café. Hier vind je een heerlijke selectie snacks, hamburgers, frisse salades, muffins, Italiaans schepijs, etc. Tijdens de lunch pauze kan je lekker genieten van het tropische uitzicht in het zwembad.

lees verder...

Tarieven & openingstijden aquafun kempense meren

Onderstaande gegevens zijn op 26 januari verkregen van de website van het zwembad.


3 t/m 12jaarvanaf 13 jaarvanaf 55 jaar
Laagseizoen€ 8€ 10€ 8
Laagseizoen avondtarief€ 5€ 8€ 5
Weekendtarief€ 13€ 15€ 13
Weekend avondtarief€ 8€ 10€ 8
Hoogseizoentarief€ 15€ 18€ 15
Hoogseizoen avondtarief€ 13€ 15€ 13

* Avondtarief: 2 uur voor sluitingstijd.

Geopend van 10:00-20:00
Geopend van 10:00-18:00
Geopend van 15:00-18:00
Geopend van 17:00-20:00
gesloten!

alles bekijken...

Beoordeling Kempense Meren

7.4 (60 beoordelingen)

Video & Faciliteiten aquafun kempense meren

  • Vakantiepark
  • Restaurants
  • Cafetaria / Café / Bar
  • Whirlpool
  • Sauna
  • Massage
  • Glijbanen
  • Golfslagbad
  • Buitenbad
  • Peuterbad