Aquadome Lalandia, Rødby

Lalandia rodby

Het veelzijdige subtropische zwemparadijs The Aquadome en vakantiepark Lalandia Rødby te Denemarken, heeft vele attracties voor jong en oud. Van spetterende waterpret in de vele attracties tot ontspannen in de wellness. Geniet van een familievakantie in Lalandia Rødby.

Weekendje weg met korting

Veelzijdig zwemparadijs in Denemarken

Onder de enorme koepel bevindt zich het subtropische waterparadijs van Lalandia Rødby, met vele spannende glijbanen, golfslagbad en een snel stromende rivier. Er is een zwembad in geheime grot en er is een verwarmd buitenbad, waar het gehele jaar door in gezwommen kan worden. Naast het vele waterplezier zijn er nog vele andere activiteiten mogelijk, waaronder zelfs schaatsen en skiën op een skihelling. De volwassen kunnen ook lekker even ontspannen in de wellness. Buiten Lalandia zijn Safaripark Knuthenborg, familiepretpark BonBonland en de imposante krijtrotsen van Møns Klint gemakkelijk te bereiken voor een leuk uitstapje.

Speelplezier voor de kinderen

Het subtropische zwemparadijs Lalandia Rødby biedt veel plezier voor jong en oud. Voor de jongste bezoekers heeft Lalandia Rødby een speciale oase met een kinderbad en kleine glijbanen. Ook is er een klim en klauter paradijs in Monky Tonkyland, met glijbanen, trampolines en voetbalveldjes. Er worden ook leuke workshops aan de kinderen gegeven, waar ze hun fantasy en creativiteit helemaal in kwijt kunnen.

Sport en ontspanning

Het vakantiepark biedt naast het grote subtropische zwemparadijs verschillende mogelijkheden om te sporten, van badminton en tafeltennis, tot fitness en schaatsen er zijn allerlei activiteiten om te beoefenen. Wil je even ontspannen dan kun je ook genieten van de sauna, stoombad en whirlpool. Het park heeft ook een kinderboerderij, waar je rustig even kan zitten en met de kinderen de geitjes kunt knuffelen. Het strand ligt 200 meter verder op. Bij goed weer, kun je daar ook heerlijk ontspannen.

Bekijk hier de dagelijkse en afwijkende tarieven en openingstijden.

Beoordelingen the aquadome lalandia rodby

Customer Review
No reviews yet