Subtropisch zwembad Waterpark Aqua Mexicana, Slagharen

Aqua mexicana zwemparadijs

Waterpark Aqua Mexicana is een onderdeel van het Attractiepark Slagharen. Het zwembad heeft 10 spannende glijbanen en vele water-speeltuinen. Dit waterparadijs is plezier voor kinderen van elke leeftijd. Hier vermaak je je de hele dag. Het waterpark is alleen te bezoeken in combinatie met een bezoek aan het attractiepark.

Wil je tickets voor het zwembad Aqua Mexicana? Koop hier online tickets met korting!

Faciliteiten waterpark aqua mexicana slagharen

In het nieuwe waterpark in Slagharen is het volop waterpret. Je waant je in Mexicaanse sferen omringt door palmbomen en watervallen. Er zijn maar liefst 10 spannende en unieke glijbanen. Ook is er een gigantisch bubbelbad voor wel 70 personen. Er zijn diverse waterspeelplaatsen voor de kids met glijbanen en sproeiers om door heen te rennen. Papa en mama kunnen ondertussen heerlijk relaxen op het terras met een hapje en een drankje. Het zwemparadijs is een echte beleving voor jong en oud.

/images/albums/zwembaden/aqua-mexicana-zwemparadijs-05.jpg

/images/albums/zwembaden/aqua-mexicana-zwemparadijs-02.jpg

De glijbanen van Waterpark Aqua Mexicana

  1. MexiCone: Tijdens de afdaling in deze spannende glijbaan ervaar je een heus avontuur door speciale lichteffecten en 3D projecties. Durf jij het avontuur aan?
  2. YukaTime: In deze super snelle glijbaan kan je wedstrijdjes houden met je vriendjes om te kijken wie het snelst beneden is. Ook kan je zelf kiezen uit 8 verschillende lichtshows met geluidseffecten.
  3. MagicMaya: In de super grote familieglijbaan kun je wel met 4 personen tegelijk op een luchtband naar beneden roetsjen. EĆ©n keer is niet genoeg!
  4. De 7 overige glijbanen: Tezamen hebben deze glijbanen een lengte van 200 meter. Zo zijn er diverse waterspeeltoestellen en leuke glijbanen voor kids van elke leeftijd.

/images/albums/zwembaden/aqua-mexicana-zwemparadijs-06.jpg

Er is van alles te beleven voor de kids

Het waterpark kent naast 10 glijbanen ook 5 verschillende baden, 2 waterspeelplaatsen, bubbelbad, een groot zwembad en 2 sprayparken. In het zwembad heb je het idee alsof je op het strand bent. Je kunt vanaf de kant zo het diepe in lopen. De sprayparken zijn speciaal voor de kleine kids. Hier vind je ondiep water met diverse water-speeltoestellen en fonteinen. Dit is genoeg waterplezier om je de hele dag mee te vermaken. Er is ook aan de kleinsten onder ons gedacht, zo is er ook een water-speeltuin voor de peuters.

/images/albums/zwembaden/aqua-mexicana-zwemparadijs-01.jpg

Bekijk hier de dagelijkse en afwijkende tarieven.

Dagtickets, tarieven en openingstijden waterpark aqua mexicana slagharen

Bekijk de reguliere en afwijkende tarieven en de recente openingstijden op de website van het zwembad. Let op dat je vanwege drukte het beste je toegangskaartjes online kan kopen... Dit scheelt frustratie als aan de deur blijkt dat het zwembad vol is. Online dagkaartjes zijn vaak ook goedkoper!

AdresZwarte Dijk 37
PlaatsSlagharen
ProvincieOverijssel
Telefoon+31 523 68 3000
Websitewww.slagharen.com
Dagtariefvanaf € 18,50 (pretpark) + € 9,95 (zwembad) p.p.

Beoordelingen waterpark aqua mexicana slagharen

263 beoordelingen
3.0 sterren uit 5
4 years ago
Jouw review
Leuk aanbod glijbanen, zeer schoon, netjes en mooi gethematiseerd, Best leuk om toch wat uren in door te brengen!
Reisdatum
20/06/2018
Lees verder...
2 van 5 critici vonden deze review nuttig
4 years ago
Jouw review
Leuk zwembad, prima glijbanen, sfeervol. Wel wat druk en niet super goedkoop. Kinderen vermaken zich uitstekend.
Lees verder...
3 van 5 critici vonden deze review nuttig
11 months ago
Jouw review
Alle licht en geluidseffecten van de glijbanen zijn al heel lang stuk. Jacuzzi was zonder bubbels. Als je eruit wilt moet je met je toegangskaart in de rij staan, het scannen werkt amper. Lange rij en paniek waardoor er mensen gingen klimmen. Boze badmeester maar geen oplossing bedenken. Laat iedereen gewoon het zwembad verlaten zonder kaartje! Veel veiliger.
Reisdatum
24 juni 2023
Lees verder...
0 van 0 critici vonden deze review nuttig