AQUApark Oberhausen

Aquapark oberhausen koepelhal

Een dag vol waterplezier, net over de grens bij Venlo, in AQUApark Oberhausen. Met glijbanen, zwembaden en leuke watersporten biedt het zwemparadijs veel waterplezier en sportieve activiteiten voor jong en oud.

Spetterend Aquapark in Oberhausen

AQUApark Oberhausen, enige tijd geleden nog verkozen tot het derde beste recreatiebad van Duitsland, heeft verschillende spannende attracties. Met glijbanen van wel 120 meter lang en een hoogte van meer dan 13 meter is sensatie gegarandeerd. In de grote koepel hal ligt een recreatiebad met stromingskanaal, bubbelbad en massagebanken, waar je heerlijk gemasseerd wordt door luchtbubbels. Ook het kinderbad met water-speeltoestellen ligt in de koepelhal. Het aquapark heeft meerdere grote zwembaden en een buitenbad, waar je ook zomers heerlijk kunt zwemmen en spelen.

Sport en ontspanning in AQUApark Oberhausen

Het Aquapark heeft meerdere 25 meterbaden, waaronder een wedstrijdbad en een bad voor sporten als Aquajogging en Aquafitness. Wanneer je even lekker wilt ontspannen kun je gebruik maken van de bubbelbaden en massegebanken in de koepelhal. Zomers kun je nog lekker even zonnebaden op de ligweide bij het buitenbad. Wil je na het zwemmen heerlijk rustig even eten, dan is hier alle gelegenheid voor. Bij het Aquapark bevinden zich maarliefst 3 eetgelegenheden, zodat je tussen het zwemmen door en daarna in alle rust nog even lekker kunt zitten en een hapje kunt eten.

Beoordelingen aquapark oberhausen

3 beoordelingen
4.2 sterren uit 5
1 year ago
Jouw review
Een gezellig dagje zwemmen dat kan hier voor jong en oud.
Hele goede prijs kwaliteit verhouding.
Alles is netjes verzorgd en de glijbanen zijn super leuk.
Mijn zoontje van 11 kan zich hier goed vermaken.
Reisdatum
14-8-22
Lees verder...
0 van 1 critici vonden deze review nuttig