Thermen & Badewelt Euskirchen

Badewelt euskirchen

Ontspan in Caribische sferen onder palmbomen in het subtropische zwemparadijs Thermen & Badewelt Euskirchen. In deze oase van rust draait alles om ontspanning, comfort en verwennerij. Met ruim 500 echte palmbomen en een constante watertemperatuur van 33 graden. Voel je herboren na een minivakantie naar Thermen & Badewelt Euskirchen in Duitsland.

Vakantieparadijs onder de palmen net over de grens

Thermen & Badewelt Euskirchen bevind zich net over de grens van Nederland. Het zwemparadijs is dus gemakkelijk bereikbaar. In het luxe subtropische zwembad en wellness centrum vind je vele voorzieningen voor een ontspannende dag in een sfeervolle omgeving. De grote lagune is omgeven door echte palmbomen. In het mineraalbad met verschillende zweefbassins kun je ontspannen drijven en in de ruime tuin kun je aan het meer genieten van een rustgevende omgeving. Er zijn luxe ligstoelen en bamboe lounges om op te relaxen. Dit kun je natuurlijk ook in de vele wellness voorzieningen doen.

Palmenparadijs

Het Palmen paradijs is ingericht op comfort en ontspanning. Rondom de grote lagune in het Palmenparadijs, vind je infra rood ligstoelen, infraroodcabines, een stoombad en een solarium. In de palmen oase staan de Ć©Ć©npersoons- en tweepersoons-ligstoelen, welke zijn omgeven door palmbomen en exotische planten, zodat je hier rustig kan lezen, liggen of zelfs slapen. Direct aan het water van de grote lagune staan relaxschelpen. Wil je in het water ontspannen, dan kun je zwemmen in de grote lagune of drijven in het 'dode-zee-zout'bad, of het lithium, calcium of seleen bad. Aan de poolbar, kun je lekker genieten van een verkwikkend drankje.

Wellness & Spa

Met de verschillende wellness voorzieningen, worden ook wellness- en beauty behandelingen geboden. Van body moves en aqua-balance, tot aqua floating, schoonheidsmaskers en peelings. Er zijn 11 sauna's, een dompelbad, kristal waterbad en zelfs een aronskelk-douche. Tussen de behandelingen door kun je op verschillende plaatsen ontspannen, zoals in de palmen oase, op massage ligstoelen of in een relaxbad. Het is heerlijk ontspannen in Thermenwelt Euskirchen.

Beoordelingen thermen badewelt

2 beoordelingen
4.5 sterren uit 5