Swimfun
Adres: Sewei 3
8501SP
Joure
Friesland
Nederland
Telefoon: +31-513-41-7648
Website: https://www.swimfun.nl/

Zwembad Swimfun in Joure is een vol avontuur voor jong en oud. Ga ook lekker een dagje weg naar Swimfun in Joure. Hét subtropische zwembad van Noord–Nederland; Heerlijk voor ontspanning en inspanning! Het zwembad is gemakkelijk bereikbaar en heeft ruim voldoende parkeergelegenheid.

Zwembad Swimfun

Beleef fantastisch waterplezier in de , glij van de glijbanen of beleef een spannend avontuur in het golfslagbad en de stroomversnelling. Het is ook lekker ontspannen in dit zwembad. Bijvoorbeeld in de whirlpool, kruidenbaden, Turkse stoomcabines, zonnebanken of sauna. Het zwembad heeft ook een heerlijk warm peuter & kleuterbad. Deze bevindt zich vlak bij de horeca, je kunt als ouders zichzelf dus ook even lekker verwennen.

Veel waterplezier in zwemparadijs Swimfun

Bij Swimfun is er naast het zwembad een groot aantal leuke extra’s. Beleef spannende avonturen in de jungle van de snelle wildwaterbaan, spetter van de verschillende glijbanen of leef je uit in de hoge golven van het golfslagbad. Verder is er een buitenzwembad en voor de allerkleinsten een peuterbadje.

lees verder...

Tarieven & openingstijden Swimfun

Actuele gegevens per 14 oktober

alles bekijken...

Reviews 'Swimfun - Joure'

7.4 (103 beoordelingen)
Lekker genieten
8 maanden geleden
Jouw review
Mooi, modern en schoon zwembad. Zeer aangename watertemperatuur. Leuk peuterbadje voor de kleinste. Na de verbouwing is het nog leuker met de wildwaterbaan en extra glijbanen, dikke pret met de kids gehad. Het cafetaria viel mij ook niks tegen. Patat en snacks waren dikke prima.

Vloer was wel erg glad hier. Dat eb ik bij andere zwembaden niet zo ervaren!

Op een gemiddeld drukke dag was het wel erg lastig om een tafeltjes met stoelen te bemachtigen, om even te kunnen eten. Want helaas wordt hier, net als beklaagd bij veel vakantie resorts, elke stoel voorzien van iemands handdoek. Echter worden weinig stoelen daadwerkelijk gebruikt. Maar goed. Ik kan prima even een uurtje de handdoek aan de kant leggen ;) Liever zou ik echter een systeem zien als bij de resorts. Waarbij stoel claimen niet is toegestaan. En je jouw handdoek elders aan een rekje kan hangen. Zodat we mogelijke onenigheden tussen de bezoekers kunnen voorkomen.
Lees verder...
7 van 8 critici vonden deze review nuttig