aliexpress black friday deals

Subtropisch zwembad De Tongelreep, Eindhoven

Subtropisch zwembad De Tongelreep, Eindhoven
Adres: Antoon Coolenlaan 1
Plaats: Eindhoven
Regio: Noord-Brabant
Telefoon: +31 402 38 1112
Website: eindhovensport.nl

De Tongelreep is vooral bekend door het SBS6 programma: Sterren Springen op Zaterdag. Het nationaal zwemcentrum is door haar vele baden zeer geschikt voor alle soorten zwemmers. Van plezier voor de kids tot schoonspringen voor de professional. VANAF 6 SEPTEMBER 2016 ZIJN HET GOLFSLAGBAD EN HET BUITENBAD DEFINITIEF GESLOTEN.

Zwemcentrum De Tongelreep

Het recreatieve bad en het Pieter van den Hoogenband zwemstadion vormen samen het zwemcentrum de Tongelreep. Dit maakt de mogelijkheden eindeloos. Lekker baantjes trekken, zwemlessen, het hoofd boven water houden in de golven, een sprong van de duikplank en glij plezier van de glijbanen. Veel baden, veel waterplezier! Het zwembad is gemakkelijk bereikbaar en heeft voldoende parkeergelegenheid.

Het recreatie golfslagbad

Het Golfslagbad van de Tongelreep heeft maar liefst 4 grote glijbanen: de Turbotol, Suisbuis, 65 meter glijbaan en de Familieglijbaan. Ook heeft het bad een viertal Peuterbadjes met glijbanen en speeltoestellen voor de kleintjes. Het water van het Golfslagbad is 31 graden Celsius. Elke 20 minuten begint het avontuur in de hoge golven!

Beoordeling De Tongelreep

7.8 (111 beoordelingen)

Center Parcs kortingBungalows met 36% korting

data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Roompot kortingBungalows vanaf €49,- p/n

Roompot aanbiedingen

BelvillaUnieke villa's vanaf €19,-

Belvilla